Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Sanayi Odası Berlin'de

Sanayi Odası Berlin

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK), 10. yıldönümünü Berlin Büyükelçiliğinde Gala yemeğiyle kutladı.

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK), 10. yıldönümünü Berlin Büyükelçiliğinde Gala yemeğiyle kutladı.
Düzenlenen etkinliğe, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur’un da katıldığı açıklandı.
Misafirlerin arasında T.C. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Federal Alman Hükümeti Uyum Bakanı Aydan Özoğuz, Berlin Eyaleti Çalışma Senatörü Dilek Kolat, Yeşiller Partisi Federal Parlamento Milletvekilleri Ekin Deligöz, Özcan Mutlu, Federal Almanya İçişleri ile Ekonomi Bakanlığı Müsteşarları, Balıkesir Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı İsmail Uğur, çok sayıda işkadını, işadamı, çeşitli dernek ve sivil toplum kurumu yöneticileri yer aldı.
Berlin Büyükelçiliği’nde 400 misafirin katılımıyla gerçekleşen Gala Yemeği, konuşmalar ardından Hollandalı Türk kökenli caz şarkıcısı Karsu Dönmez’in konseriyle tamamlandı.
TD-IHK Başkanı Rolf A. Königs selamlama konuşmasında Türk-Alman ekonomik ilişkilerin iki ülke için taşıdığı büyük önemi vurguladı.
Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, konukları selamlarken TD-IHK’yı ikili ekonomik ilişkileri geliştiren bir kurum olarak severek ağırladığını dile getirdi.
Balıkesir Sanayi Odasını temsilen organizasyona katılan yönetim kurulu başkanı İsmail Uğur, konuklara bölgemizin yatırım fırsatlarından, özellikle de temiz-yenilenebilir enerji alanındaki imkanlardan bahsederek önümüzdeki dönemde girişimcileri Balıkesir’de ağırlamak ve bölgemizi yerinde tanıtmak istediklerini belirtti.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli